Εκτύπωση

Πρόσβαση


ΟΔΙΚΩΣ

Τα Καλάβρυτα βρίσκονται σε απόσταση 190 χλμ. από την Αθήνα και απαιτούνται περίπου δυό ώρες και τριάντα λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ από το λιμάνι της Πάτρας απέχουν 80 χλμ., δηλαδή μια ώρα με το αυτοκίνητο.


ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ:

1. Ακολουθείτε την εθνική οδό Αθηνών-Πατρών και στρίβετε στην έξοδο, Διακοφτό (Πούντα)-Καλάβρυτα στο 159ο χλμ. Στην συνέχεια ακολουθείτε τον επαρχιακό δρόμο Πούντας-Καλαβρύτων ο οποίος είναι συνολικά 32 χλμ. και θα χρειαστείτε περίπου μισή ώρα ανάβαση.

2. Σε περίπτωση που θέλετε να αποφύγετε την εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, μπορείτε να ακολουθήσετε την εθνική οδό Αθηνών-Τριπόλεως. Στρίβετε στην έξοδο προς Κλειτορία-Λεβίδι (μετά τα διόδια) και στην συνέχεια ακολουθείτε τον επαρχιακό δρόμο Κλειτορίας-Καλαβρύτων.


ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ:

1. Ακολουθείτε την εθνική οδό Πατρών-Αθηνών και στρίβετε στην έξοδο, Διακοφτό (Πούντα)-Καλάβρυτα. Στην συνέχεια ακολουθείτε τον επαρχιακό δρόμο Πούντας-Καλαβρύτων οποίος είναι συνολικά 32 χλμ και θα χρειαστείτε περίπου μισή ώρα ανάβαση.

2. Σε περίπτωση που θέλετε να αποφύγετε την εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, ακολουθείτε την εθνική οδό Πάτρας-Τρίπολης και τον επαρχιακό δρόμο Πατρών-Καλαβρύτων από Χαλανδρίτσα, ο οποίος είναι συνολικά 73χλμ και θα χρειαστείτε περίπου μιάμιση μισή ώρα ανάβαση.


ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΣ

Μέσω οδοντωτού σιδηρόδρομου από Διακοπτό προς Καλάβρυτα μήκους 22,5 χιλιομέτρων, διαμέσου του φαραγγιού του Βουραϊκού ποταμού διάρκειας μίας ώρας.

Πληροφορίες & Δρομολόγια Οδοντωτού: https://odontotos.com/

 

ΜΕ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ Κ.Τ.Ε.Λ

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ (ΚΗΦΙΣΟΣ) ΠΡΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΤΗΛ. 210 5134669

ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΠΡΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΤΗΛ. 2610 623888

Πληροφορίες:http://www.ktelachaias.gr

ypourgeio